Skriv i min gæstebog

 
Pernille Christensen * Nordjylland06.01.2015
Har igen været på et fantastisk kursus hos Lisbet , og jeg kender ingen andre steder , hvor der er den unikke balance mellem intellekt og hjerte.

Pernille Christensen, musikpædagog
 
Elin Bisgaard * København17.01.2013
Det er stort og utroligt at have fulgt en gruppe kvinder igennem 27 år, som har været samlet under Lisbets ledelse. At se den frugtbare udvikling der har fundet sted personligt, arbejdsmæssigt og familiemæssigt. Det har været meget givende og inspirerende - og man kan kun ønske, at andre vil kunne få lejlighed til at opleve det samme. Det være sig i personlige samtaler, på kurser eller på kursusrejser.
Et sådant arbejde har afgørende eksistentiel betydning.

Elin Bisgaard. Leder af Folkeuniversitetet Ribe.
 
Lone Præst * Danmark03.11.2012
Kun sjældent, ja måske bare once in a life time, møder man et menneske som Lisbet Marschner. Personligt har jeg aldrig tidligere mødt magen til rummelighed, tålmodighed, intuition og dyb indsigt i de mellem-menneskelige reaktioner, vi alle er afhængige af.

Du har lært mig uendeligt meget om mig selv, Lisbet. Nu ved jeg, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, og hvordan jeg håndterer mine følelser. Du har hjulpet mig på vej i forhold til mit ønske om at udvikle mig personligt og i forhold til min dybtfølte interesse for ledelse. Via det arbejde, vi har gjort sammen, føler jeg mig nu autentisk, ægte og afbalanceret, og jeg har fået et langt mere nuanceret forhold til andre mennesker.

Ud fra mit nye personlige ståsted har jeg sammen med Lisbet udviklet min ledelsesstil. Jeg har besluttet, hvilken type leder jeg ønsker at være og, hvad der er vigtigt for mig i mit arbejdsliv. Med den nyvundne indsigt i menneskers psyke kan jeg skabe hidtil usete resultater. Det har givet ro og et overblik, jeg ikke hidtil har kunnet nå.

Hvis du, der læser det her, nærer ønske om at vokse op til en bedre udgave af dig selv, både i private og arbejdsmæssige sammenhænge, kan jeg på det varmeste anbefale Lisbet. Jeg tror jeg kan love, at du vil føle dig mødt og forstået på en måde, som ganske stille og umærkeligt vil forny dit liv og berede dig stor glæde.

Lone Præst

Finance Manager
 
Niels-Erik Andersen * Bangalore, India17.09.2012
I over 6 år deltog jeg i en kursusrække med Lisbet som leder. Der var 9 andre kursister – og hvor var det en berigende, indsigtsfuld og lærerig periode i mit liv. Som forretningsmand havde jeg ikke noget forhåndskendskab til psykologiens store inspiratorer: Jung, Groff, Martinus, Bob Moore, Jes Bertelsen. Men med dem i bagagen, og i dyb taknemmelighed til Lisbet, kan jeg skrive, at min fortsatte karriere og den daglige glæde ved hverdagens små mirakler i stort omfang kan tilskrives den indsigt, som kurset bibragte.

Held og lykke til alle jer, som påtænker at følge efter og - med Lisbet som guide – vil arbejde med de eksistentielle værdier, som er byggesten i enhver personlig udviklingsproces. Og hun kan levere varen!

Niels-Erik Andersen
Managing Director at AVK, VALVES, INDIA
 
Michael Sander Loua * Hillerød11.08.2012
Man skal ikke være i rum med dig mere end 5 minutter for at se, kende og erfare din store troværdighed, hvilket naturligvis også gennemsyrer din nye hjemmeside. Best of luck /M
 
Copyright © 2012 - 2018 Lisbet Marschner